Etusivu   |   Yritys   |   Yhteystiedot   |   Sivustokartta

PARSA-SIENISALAATTI PARMESAN JUUSTON KANSSA


6 hengelle




GRILLATUT PARSAT





PÄHKINÄ RISOTTO UUNISSA PAISTETUN PARSAN KANSSA


4 hengelle




PARSA SIENI-KERMAKASTIKKEESSA


8 hengelle




PARSA JA KORVASIENET


4 hengelle




PARSA, PEKONI JA ENDIIVI -SALAATTI


4 hengelle




GRILLATUT PARSAN NUPUT


6 hengelle




PARSA- KATKARAPUSALAATTI PAPUJEN KANSSA


Kastike
Sekoita pienessä astiassa hunaja, sinappi, sitruunamehu ja raakuna
Lisää öljy vispaten kunnes se emulsoituu ja mausta suolalla ja pippurilla
Pistä kansi päälle ja vie kylmään päiväksi
Tuo kastike huoneenlämpöön ennen ruokailun alkua

Pistä isoon astiaan jäitä ja kylmää vettä
Keitä pavut pehmeiksi suolavedessä 2,5 min
Jäähdytä pavut jäävedessä
Kaada vesi pois Fava pavuista ja poista uloin kuorikerros
Laita pavut suureen tarjoiluastiaan

Pidä valmiina toinen jäävesiastia
Keitä parsa pehmeäksi 3,5 minuutissa
Laita parsat jääveteen ja kaada sitten vesi pois
Jos käytät valkoista parsaa, keitä 15-20 min
Keitä katkarapuja 2 min ja kuivaa
Sivele pavut, parsa ja katkaravut edellisen päivän kastikkeella
Mausta suolalla ja pippurilla
Laita päälle endiivi salaatti ja ruohosipuli

6 hengelle




KEISARIN PARSA


Sekoita neljä ensimmäistä ainesta sekoittimella ja lisää öljy vähin erin
Lisää ¼ kupillista juustoa ja mausta pippurilla.

Keitä suolavettä kattilassa. Lisää parsat ja keitä ne 3 min pehmeiksi . Kaada vesi pois ja anna jäähtyä.

Asettele parsat astiaan. Kaada kastike päälle. Ripottele päälle yrttejä ja loppu juustosta.
Jos käytät valkoista parsaa, keitä 15-20 min
br /> 4 hengelle




PARSAA SAKSANPÄHKINÄN JA RUOHOSIPULIN KERA


Keitä parsat suolavedessä 3- 7 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Kaada vesi pois ja aseta ne kulhoon.
Vispaa toisessa kulhossa etiikka, sokeri, öljyt, ruohosipuli sekä suola ja pippuri.
Kaada tekemäsi kastike parsojen päälle.
Jos käytät valkoista parsaa, keitä 15-20 min

8 hengelle


Ruokaohjeita parsasta